Серійне виробництво Tesla Cybertruck розпочнеться наприкінці 2023 року

Серійне виробництво Tesla Cybertruck розпочнеться наприкінці 2023 року

Компанія Tesla планує почати серійне виробництво Cybertruck в кінці 2023 року, йдеться в новому звіті.

Tesla знаходиться "на фінальному колі" розробки Cybertruck, заявив генеральний директор Ілон Маск під час телефонного дзвінка компанії за третій квартал в жовтні. Як повідомляється, зараз компанія готується встановити потенційні дати для виробничих цілей, а ексклюзивний звіт Reuters вказує на те, що масове виробництво Cybertruck планується почати в кінці наступного року.

Посилаючись на двох людей, знайомих з цим питанням, Tesla, як очікується, завершить виробництво Cybertruck до кінця 2023 року. Tesla планувала, що виробництво Cybertruck почнеться в середині 2023 року протягом деякого часу, при цьому компанія зазвичай прагне, щоб більшість транспортних засобів пройшли ранні стадії виробництва і були запущені в масове виробництво протягом декількох кварталів.

Звіт лише розширює потенційний графік виробництва Cybertruck компанії Tesla. Оскільки це новий транспортний засіб для компанії і один з найбільш унікальних дизайнів на ринку, виробництво не обов'язково буде простим відразу. Це буде абсолютно новий виробничий процес для співробітників заводу Gigafactory в Техасі, де Tesla в даний час будує повністю електричний кросовер Model Y.
cybertruck mass productionГенеральний директор Tesla Ілон Маск представляє футуристичний кібер-трак Cybertruck в Лос-Анджелесі, 21 листопада 2019 року (Фото: Teslarati)
Є ще багато запитань щодо Cybertruck, на які Tesla ще має відповісти. Після представлення автомобіля з трьома потенційними рівнями обробки в кінці 2019 року, що складаються з одно-, дво- і тримоторних варіантів, Маск натякнув в Twitter в минулому році, що Cybertruck буде мати чотиримоторну обробку, а одномоторний двигун, за чутками, зникне через низький попит.

Однак компанія не завершила це питання, оскільки не оприлюднила жодних потенційних планів щодо рівнів оснащення або цін. За майже три роки, що минули з моменту презентації, було подано понад 1 мільйон замовлень на Cybertruck, але поставки наближаються.

Спочатку Tesla буде виробляти акумуляторні батареї для Cybertruck на заводі у Фремонті в Північній Каліфорнії. Відливання автомобіля буде здійснюватися на 9000-тонному пресі Giga Press компанії IDRA.

Джерело: https://www.teslarati.com/

Повернутися до новин