Доставка та оплата

Способи оплати

  • Оплата на карту Visa/Mastercard

    При самовивозі з офісу.
    Через термінал самообслуговування Приват-Банку
    Переказом коштів через будь-яку систему банкінгу.

  • Оплата б/г розрахунок

    Відповідно до рахунку-фактури, ФОП без ПДВ.

  • Оплата готівкою

    При самовивозі з офісу.
    Післяплата при отриманні замовлення у відділенні Нової пошти.

Важливо!

Оплата замовлення здійснюється в національній валюті України - гривні.
Післяплата при отриманні замовлення вартістю від 5000,00 грн з 28.04.2020 року здійснюється з обов'язковою умовою надати паспорт для ідентифікації, згідно зі змінами в Законі України № 361-ІХ "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення".

При отриманні замовлення обов'язково перевіряйте замовлення, упаковку на видимі пошкодження і комплектацію кожного товару в присутності співробітника служби доставки або співробітника Пункту видачі замовлень при самовивозі.

У разі пошкодження товару, чи виявлення неповної комплектації при доставці замовлення Ви можете відмовитися від отримання товару та його оплати. У таких ситуаціях ми просимо зв'язатися за телефоном:
+38 (099) 333 77 17

Способи доставки

  • У відділення "Нової Пошти"

    Доставка "Новою Поштою" до обраного відділення перевізника, зокрема з накладним платежем.

  • Кур'єром "Нової Пошти"

    Доставка кур'єром "Нової Пошти" за вказаною адресою в населених пунктах.

  • Самовивіз зі складу

    Самовивіз замовлень зі складу у Львові.

Повернення

Будь ласка, перевірте наявність товару та відсутність пошкоджень під час доставки при отриманні. Б/у товар та електронні деталі поверненню не підлягають.

Умови для повернення товару:

1. Нові запчастини повинні знаходитися в оригінальному упакуванні (за наявності) без ушкоджень і забруднень, мати первісний вигляд, містити всі компоненти.

2. Запчастину не використовували й не встановлювали.

3. Транспортні витрати, пов'язані з поверненням, оплачує покупець. У разі якщо повернення пов'язане з неправильним підбором менеджером TESLAPARTSLVIV.com, оплатимо ми.

4. Запчастини, які ми відправляли "Новою Поштою", повертаються так само "Новою Поштою" на відділення відправки. Вони повинні бути належно упакованні для уникненная пошкоджень, а також без наклейок "Нової Пошти" безпосередньо на товар.

5. Для повернення необхідно, щоб на запчастині не було слідів установки, не написано будь-яких написів, відміток та інше окрім тих, що були нанесені при купівлі товару у нас.

6. Повернення грошей проводитися після отримання нами торвару, що повертається, за умови дотримання вище описаних "умов повернення товару". Гроші будуть зараховані на Ваш картковий рахунок за вирахуванням комісії за переказ коштів або видані в Пункті видачі замовлень.